Kövess minket:
Eseménynaptár
2024. május
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Elismerések pedagógusnap alkalmából

Elismerések pedagógusnap alkalmából

2023. június 09.

A Tolna Megyei Szakképzési Centrum pedagógusnap alkalmából idén is elismerésekkel köszöntötte a kiváló munkát végző kollégákat.

A hozzá tartozó nyolc iskola, valamit a központi munkaszervezet kiemelkedő munkát végző kollégáit köszöntötte hagyományos, pedagógusnaphoz kapcsolódó ünnepélyén a Tolna Megyei Szakképzési Centrum (TMSZC) június 9-én, pénteken, Szekszárdon, a Babits Mihály Művelődési Központban. A rendezvényt évről évre azzal a céllal tartja meg a TMSZC, hogy megköszönje és elismerje mindazon kollégák munkáját, akik az oktatás, az igazgatás, a tanügy, illetve valamely egyéb oktatást támogató területen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

- Egyrészről ma azon kollégáinkat köszöntöm, akik munkájukkal továbbadják azt a tudást és az értékrendet, amelyet képviselnek, akik minden nap szívvel és lélekkel oktatják, nevelik tanulóinkat, akik diákjaink felé türelemmel és szeretettel fordulnak, akik hivatásukat legjobb tudásuk szerint, elkötelezetten gyakorolják, akik azért dolgoznak, hogy a szakképzést választó tanulók kibontakoztathassák képességeiket, és később sikeresek lehessenek a munkahelyükön és az életben – méltatta az oktató kollégákat Csapó Gábor.  – Másrészt szeretném azon kollégáim munkáját is megköszönni, akik nélkül nem tudnánk betölteni a küldetésünket, akik társaink ebben a munkában, akik biztosítják azokat a körülményeket és lehetőségeket, hogy az oktatók és diákok a napi feladataikra tudják figyelmüket összpontosítani –  ezen szavakkal köszönte a gazdasági-technikai dolgozók munkáját, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum főigazgatója. Hangsúlyozta: „Mi így együtt vagyunk egészek!”

Idén első alkalommal került sor főigazgatói és kancellári elismerő oklevelek átadására, a TMSZC és a hozzá tartozó nyolc iskola összesen huszonkét dolgozójának munkáját méltatták. Ezen felül három nyugdíjas, illetve nyugdíjba vonuló kollégát köszöntöttek, akiknek a kulturális és innovációs miniszter Oktatói Szolgálati Emlékérem elismerést adományozott.

Dömötör Csaba az ünnepséget záró pohárköszöntőjében kiemelte, sok változás zajlott az elmúlt négy évben a Centrum életében, új rendszert építettek mindenféle értelemben. - 2020-ban jött egy új jogszabály, amely teljesen átalakította a szakképzés rendszerét. Az elmúlt három év rengeteg munkával telt, rengeteg eredményt is hozott, és azt gondolom, hogy sikeresek vagyunk. Mindenkinek, aki itt van, köszönöm ezt a sikert, mert ez a közös eredményünk, közös sikerünk – mondta a Tolna Megyei Szakképzési Centrum kancellárja. Hozzátette, az eredmények jöttek, folyamatosan jönnek többek között szakmai tanulmányi versenyek eredményeiben. Sok az elismerés, amibe rengeteg munkát fektettek a kollégák. - Mindenkinek benne van a sikere abban, hogy több mint 2000 felnőtt tanul a rendszerünkben, ahogyan abban is, hogy az elmúlt négy évben igen jelentős összeget fordíthattunk az intézmények fejlesztésére, és abban is, hogy most meg tudunk állni egy pillanatra, hogy mosolygunk. Ezt köszönöm, és kívánom, hogy maradjon meg ez a közös mosoly, ez a közös gondolkodás és a siker – zártaköszöntőjét Dömötör Csaba.

Az eseményen szavalattal közreműködött Takács Kristóf, a Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola tanulója, továbbá énekes produkcióval Heberling Hanna, valamint Ferenczi Liliána Zsuzsanna, a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium tanulói, a Hangszerelem Zenestúdió növendékei.

Főigazgatói elismerő oklevélben részesült:

Tamaskó-Komjáti Anett, a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium oktatója
Antus Brigitta, a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium oktatója
Takácsné Kovács Beáta, a Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium oktatója
Boros Norbert, a Tolna Megyei SZC Bezerédj István Technikum oktatója
Rittbergerné Fürj Anikó, a Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola szakmai igazgatóhelyettese
Gyergyovits-Tripolszky Dóra Beáta, a Tolna Megyei SZC I. István Szakképző Iskola mentor oktatója
Pretkó Marianna, a Tolna Megyei SZC I. István Szakképző Iskola vezető oktatója
Virányi Gabriella, a Tolna Megyei SZC Perczel Mór Technikum és Kollégium oktatója      
Szőts Gabriella, a Tolna Megyei SZC Perczel Mór Technikum és Kollégium oktatója            
Balassáné Herczeg Szilvia, Tolna Megyei SZC Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium szakmai igazgatóhelyettese
Belányi Lászlóné, a Tolna Megyei SZC Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium oktatója
Osipowicz Margit, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum szakképzési előadója

Kancellári elismerő oklevélben részesült:

Ábrahám Ramóna, a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium iskolatitkára.
Molnár Erzsébet, a Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium munkaügyi ügyintézője       
Fetzer Zsuzsanna, a Tolna Megyei SZC Bezerédj István Technikum gazdasági ügyintézője
Barutsné Aradi Szilvia, a Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola munkaügyi ügyintézője
Farkas Erzsébet, a Tolna Megyei SZC I. István Szakképző Iskola takarító munkatársa
Babodi Márta, a Tolna Megyei SZC Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium, iskolatitkára
Gyarmati Éva Andrea, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum vállalati kapcsolattartója
Schmidt Ágnes, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum titkárságvezetője
Schneiderné Kerekes Delila, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum titkársági ügyintézője
Sluzek Éva, a Tolna Megyei Vizsgaközpont vezetője

Oktatói Szolgálati Emlékérem elismerést érdemelt ki:

Jankovics Ferencné, a Tolna Megyei SZC Bezerédj István Technikum szakmai oktatója
Feilné Balogh Klára, a Tolna Megyei SZC I. István Szakképző Iskola vezető oktatója
Szamos József, a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium oktatója

Gratulálunk!

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva